måndag

Idag är jag uppe med tuppen för att slippa stressa till skolan innan provet, och då tar det förståss 30 min för mig att bli klar. Jaja, nu har jag typ en timma på mig att sega.. :P

8-10 har jag mekanik-KS. Håll tummarna!

Efter det är det bara att SKYNDA till arlanda :) Hoppas bara att arlanda express går som den ska!

Ha en bra dag!

jag måste bara säga...

... att svart kaffe var gott!! :O Hör och häpna. Jag förvånar mig själv.
Jag har ju blivit värsta kaffedrickaren, och jag som sa att jag aldrig skulle börja med kaffe.. ;)

Helg

Gårdagen spenderades på skolan med mekanikplugg från 9-14. Sedan begav jag och Malin oss till Frescati för att boxas, som varje fredag. Lika roligt som alltid.
På kvällen var det lite festligeter med diverse folk hos Fredrik. Najs, najs :)




Idag är det MEKANIK som gäller.. :P

Nu ska jag drick en svart kopp kaffe, kan det vara gott? Har slut mjölk :( så jag måste väl handla lite idag.

 


onsdag

Hippsvipps så var helgen över. Tiden går så fort! Men det var jättemysigt att umgås med mormor och morfar. :)

Nu är det redan onsdag och jag har ingen lektion på schemat idag. Så jag bokade tvättid 8:30 för att komma igång tidigt ändå. Ska snart springa ner och plocka ur den ur torkskåpen. Måste medge att det tog emot att stiga upp 8.. Men har ju hunnit en hel del och 12:00 ska jag på bodyvive :) skitkul!

Sedan har jag hela dagen framför mig, och jag känner på mig att det inte kommer att bli lite att göra.. har en hel del skoljobb att ta tag i.

Har även betalat räkningar idag.. vuxenpoäng till mig!

Igår var dock kanska lyckad. Jag hade en enorm timing med bussar och tunnelbanor på morgonen. Och sedan blev det rökutveckling på östermalsmtorg, så folk blev hindrade i hela stockholm. Detta kan ha varit orsaken till att vår kemiföreläsare inte dök upp. Så då fick jag helt plötsigt två extratimmar. Och det var sol igår! Härligt värre. Idag är det däremot mulet och snöigt.. men det kan ju inte alltid vara toppen ;)

En annan sak som jag kan berätta är att jag börjat dricka MiviTotal. Malins tips och har även läst att det ska vara bra för allt möjligt, så jag testar. Ska tydligen vara bra för håret också, så nu kanske jag slutar lösa så mycket hår om jag har tur. ;)

Nu måste jag rusa.

Ha en bra dag!




m&m

Jag var faktiskt mindre hes och täppt i näsan igår, så jag boxades :D Kulkul!
Sen for jag in till centrum och käkade på Jensens böfhus med mormor och morfar. Jag börjar ju nästan bli stammis där, men dom har riktigt god mat. Sedan följde dom mig hem på kaffe och efterrätt.
Idag blir det att göra stan :)

puss

nattsudd

Jahapp.. vad ska man säga? Allt är som bara helt toppen just nu. Förutom att jag tydligen låter som en gumma ;)
Jag har gått och blivit hes. Kanske ska ta det lugnt med träningen.. men det är ju så kul! Jag har faktiskt inte ont i halsen, den är som bara hes liksom :)

Var på coreboard med Malin och Fei idag. Det var riktigt svettigt! Igår tränade jag bodycombat, såå himla kul alltså. Och imorgon var ju planen att jag och Malin skulle boxas.. vi får väl se om jag skiter i det eller inte. Jag villvillvill boxas på malinpalin, men jag vill inte vara hes.

Sitter bara och nattsuddar nu, gör inget vettigt alls.. Men jag funderar på att antingen göra lite kemi eller lägga mig och se Johan Falk -Leo Gaut. Eller så kanske jag gör båda? Jag är faktiskt ledig imorgon ;) eller ledig och ledig. Jag har inga lektioner på schemat, men jag har massa skoljobb jag bör göra ändå. Men jag kan ju ta sovmorgon.. och alltså vara vaken ett tag till :D

Vet ni vad? Mormor och morfar sitter på nattåget just nu. Imorgon kommer dom till huvudstaden och hälsar på mig! :D
Ska bli riktigt kul. Få se vad vi hittar på. Vi lär iaf äta god mat på någon restaurang.

Nä nu ska jag få pli på mig själv och överge datorn, som tyvärr är alldeles för intressant och beroendeframkallande. Gonatt på er!

ensam

Det känns lite ensamt nu då mamma och Lina farit hem. Igår kändes det inte så speciellt, då pratade jag ju ändå med folk och pluggade. Men nu på morgonen märks det stor skillnad. Men man vänjer sig.

Sen så kommer ju mormor och morfar hit på fredag, så då får jag ännu mer besök. :)
Och sen så finns det ju en person som fått mig att börja fundera på att komma hem hem en sväng innan 1a april.. kanske 22a februari ;) Vi får väl se om jag lyckas med det eller inte.

Mamma och Lina lämnade dessutom ett väldigt uppfyllt kylskåp åt mig. Nu har jag riktig lyx-frukost :D
Och laxfilé!! Och frysen har jag fått uppfylld med massa mat av mormor och morfar, och fika från farmor och farfar. Tack så mycket för det! Jag har det ganska lyxigt ändå! ;D

Nu ska jag göra mig klar och ladda upp för kemi och mekanik idag!

hårfärg



Nu har mamma färgat mitt hår, och detta är resultatet.
Nu ska vi strax bege oss mot t-centralen och tåget mot Knivsta.

lördag

Idag har det blivit shopping och koh phangang.





Nu ska vi äta fruktsallad :)


kista

Nu ska vi till Kista galleria :D
Jag ska köpa nya skor, hårfärg och en sak till..
Vad var det?! Jooo, en väckarklocka!
haha
Ha en bra lördag!
Puss

besök :)

Nu väntar jag på mami och sis som är i storstan just nu! Dom sitter förmodligen på flygbussen eller möjligen tunnelbanan :)
Ska bli kul att få hit en del av familjen!
Pappa och Lennox stannade hemma i roknäs.

Nu bör jag ju plugga eftersom att jag är ensam.. men det tar emot. Gaah..
Och om jag får klaga lite så har jag haft huvudvärk idag, inte likt mig.
Så vem vet, min hjärna kanske är överansträngd och behöver vila? Bäst jag skjuter upp mekaniken till nån anna dag ;)

Till middag blir det förmodligen pizza eller något annat slisk ;P Mums!

onsdag

Trött som en... jag vet inte vad faktiskt. Orkeslös. Hoppas jag inte blir sjuk. Har ju haft lite ont i halsen men ändå tränat.. kanske var lite dumt. Får väl se hur det är imorgon helt enkelt :)

Idag har jag även shoppat för första gången sen mellandagsrean. Hittade faktiskt några riktiga fynd. Malin visade mig liljeholmens galleria. Det är mysigare med smågalleriorna utanför centrum än drottninggatan, och billigare tror jag faktiskt. Gäller bara att hitta dom.

Har även inhandlat en handsfree idag. Nu kan jag prata i telefon och göra massa saker samtidigt, hoppas jag, och kanske minska riskerna till en hjärntumör om jag har tur :).
Har blivit en hel del prat i telefon på sistone, vilket jag gillar. :)

Sen är jag som lite pitesjuk för tillfället.. Jag saknar er mina gamla vänner!
Pratade i telefon med Emma idag också.. det var nog det som triggade igång det. Men i sommar ska vi norrbottningar ha kul :) Jag längtar till sommaren just nu.




Måndag

Nu har jag fixat så att jag är terminsregisterad. KTH hade klantat till det så att CSN inte gav mig några pengar :(
Hoppas dom kommer snart nu! Blir desto roligare då ;)

Jag har även gjort bort KSn i matte.. Gick ändå bättre än förväntat. Håller tummarna att jag får några extrapoäng till tentan. Ikväll ska jag inte röra matteboken, den har legat framme och stressat mig hela helgen nu.
Ska nog räkna lite mekanik istället och så ska jag på step med Fei :) Blir kul! Frescati har ju varit stängt hela helgen.

Igår såg jag även "Sherlock Holmes" på bio med kompisar. Den var jättebra! Dock så höll jag nästan på att somna.. men det berodde inte på filmen, snarare på att jag var trött sen Harry b, och att jag verkar ha en benägenhet att somna då jag ser film.. ;)

Harry b James var förövrigt svinkul! Jag fick till och med en T-shirt av sångaren i bandet. (den på bilden)




RSS 2.0